spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Τελευταία Νέα
Τελευταία Νέα
Χριστουγεννιάτικο happening από το Τμήμα Judo του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.11.12

judo_clubΤο Τμήμα Judo του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης σας προσκαλεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18:30 στο Μουσείο Ηρακλειδών σε ένα Χριστουγεννιάτικο happening όπου οι μικροί θα διασκεδάσουν με δημιουργική απασχόληση και παιχνίδι στο εργαστήρι και οι μεγάλοι θα απολαύσουν ζωντανά, ξένη και ελληνική ροκ μουσική.
Τιμή πρόσκλησης: Ενήλικες 10 ευρώ, Παιδιά 5 ευρώ  Προπωλήσεις εισιτηρίων: Τμήμα Judo
Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Τμήματος Judo

Τμήμα Judo
Γ.Σ. Ηλιούπολης

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης συνεδριάζει στις 28/11/2012 PDF Εκτύπωση E-mail
  
25.11.12
Την Τετάρτη 28/11 και ώρα 18:30 στην Ειδική Αίθουσα Συνεδριάσεων "Κώστας Κονδύλης" του Δημαρχιακού Μεγάρου, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο, με θέματα:

Έγκριση απολογισμού χρηματικής διαχείρισης του Δήμου, οικονομικού έτους 2011
Έγκριση ισολογισμού και λοιπών οικονομικών καταστάσεων έτους 2011.  

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον Ν.4093/12 και την από 12.11.2012 διευκρινιστική εγκύκλιο.
Δημιουργία Πανευρωπαϊκού Κινήματος των πόλεων και των επαρχιών ύστερα από πρόταση της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Χρώμα στην Πόλη».
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Ηλιούπολης στο μπάσκετ PDF Εκτύπωση E-mail
  
25.11.12

basket-ballaΔεύτερη συνεχόμενη ήττα της Ηλιούπολης για  την 7η αγωνιστική της Α ΕΣΚΑ στις 19/11 από τον Α.Ο Πεύκης που στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήταν μπροστά στο σκορ και ιδιαίτερα από το δεύτερο μισό του, η Ηλιούπολη έμεινε αρκετά μακριά όσο οι γηπεδούχοι μεγάλωναν τη διαφορά.
Προσπάθησαν αρκετά οι παίκτες του Βασίλη Κωστόπουλου, αμυντικά όμως δεν μπόρεσαν να περιορίσουν τους αντιπάλους ούτε κοντά στο καλάθι αλλά ούτε και μακριά από αυτό ( 7 τρίποντα).
Την ερχόμενη Δευτέρα στις 26 Νοεμβρίου έχει την ευκαιρία να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Άρη Πετρούπολης  εντός  έδρας να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και να δικαιώσει τους φιλάθλους της του την πιστεύουν και την ακολουθούν.
Τα δεκάλεπτα: α 22-17, β 41-36 (ημίχρονο) : 75- 46, δ 84-62 τελικό

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΥΚΩΝ ΠΑΡΟΥ - ΥΛΗΕΣΣΑ PDF Εκτύπωση E-mail
  
24.11.12
Το σωματείο με την επωνυμία «ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΥΚΩΝ ΠΑΡΟΥ - ΥΛΗΕΣΣΑ» ιδρύθηκε και εδρεύει στον Δήμο Ηλιούπολης και έχει σκοπούς:
α) τη μελέτη, προστασία, διαφύλαξη και διάδοση της παραδοσιακής μουσικής, των χορών, των εθίμων και εν γένει η ανάδειξη του λαϊκού πολιτισμού του Λευκών Πάρου και της νήσου Πάρου, σε συνδυασμό με την ανάδειξη της παράδοσης (ηθών, εθίμων, λαϊκής καλλιτεχνικής δημιουργίας κ.λπ.) των λοιπών νησιών του Νομού Κυκλάδων,
β) τη συγκέντρωση λαογραφικού, ιστορικού και ενδυματολογικού υλικού, η μελέτη, προστασία, διαφύλαξη και διάδοση των ηθών, εθίμων της χώρας μας και της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και χορών και εν γένει η ανάδειξη του λαϊκού πολιτισμού της Ελλάδας,
γ) την ανάδειξη του ελληνικού λαϊκού πολιτισμού μέσα από τη συγκριτική και συνδυαστική μελέτη της καλλιτεχνικής έκφρασης και των πολιτιστικών και εθιμικών δραστηριοτήτων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας,
Τελευταία ανανέωση ( 24.11.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΧΕΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ» PDF Εκτύπωση E-mail
  
24.11.12

xen_Τι θόρυβος είναι αυτός στη σοφίτα του πύργου
και γιατί τα φώτα αναβοσβήνουν;
Κάποιο φοβερό μυστικό θα κρύβεται!
Θα καταφέρουν να το αποκαλύψουν οι πέντε φίλοι;

Η ΧΕΝ Ελλάδος ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος «Η Χαρά της Ανάγνωσης» στο κτίριο «Αθηνά» επί της Μ.Αντύπα 81 στην Ηλιούπολη για την περίοδο 2012 -2013. Μετά την επιτυχημένη πορεία του από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάϊο του 2012 το πρόγραμμα επαναλαμβάνεται κάθε δεύτερο Σάββατο 12:00 - 14:00.
Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου 2012 και περιμένουμε ξανά όλους τους μικρούς μας φίλους από 8-10 ετών.
Το βιβλίο που θα μας κάνει συντροφιά είναι το ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ της Κίρα Σίνου από τις εκδόσεις Κέδρος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Βόλτες με ποδήλατο στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.11.12

enallaktiki_drasiΗ Ηλιούπολη θα ο επόμενος ποδηλατικός προορισμός των ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΕΝ. ΔΡΑΣΗ, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου. Η ποδηλασία θα ξεκινήσει, στις 8.30 το βράδυ, από τη Βούλα (Αφετηρία Τραμ) και θα ακολουθήσει τη διαδρομή Παραλιακή Λεωφόρος- Πρίγκηπος Πέτρου-Βουλιαγμένης- Σοφοκλή Βενιζέλου και θα τερματίσει στην Ηρών Πολυτεχνείου, όπου βρίσκεται το «Συνεργείο».
Το σύνολο της ποδηλασίας υπολογίζεται σε 2 ώρες χωρίς τη στάση
*Παρακαλούνται οι ποδηλάτες να έχουν μαζί τους μια ανταλλακτική  σαμπρέλα, ένα μπουκάλι νερό και οπωσδήποτε φώτα  εμπρός και πίσω στ ποδήλατο.

 
ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ- Δελτίο ΤΥΠΟΥ - Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.11.12

Σήμερα στις 11:οο το πρωί 22/11/12  πραγματοποιήθηκε παράσταση στον Δήμο Ηλιούπολης  της Λαϊκής Επιτροπής Ηλιούπολης, για την κατάργηση των δημοτικών τελών, κατάργηση των τροφείων των Παιδικών Σταθμών, την εύρυθμη  λειτουργία των σχολείων όλων των βαθμίδων, την εξασφάλιση θέρμανσης, την πληρωμή των καθαριστριών και των εργαζομένων στα δουλεμπορικά γραφεία των ΜΚΟ (160 εργαζόμενοι).
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης  κ Βαλασσόπουλος, φρόντισε να εξαφανιστεί λίγα λεπτά πριν την καθορισμένη συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο, δίνοντας εντολή στις υπηρεσίες να κλειδωθούν όλα τα γραφεία.
Προφανώς ο Δήμαρχος δεν μπορεί να συχνωτίζεται, με αυτούς που με ψηλά το κεφάλι διεκδικούν την ζωή τους και των παιδιών τους, Έχει να συνδιαλλαγεί με τους Αλαφούζους, με του δουλεμπόρους των ΜΚΟ έχει να φτιάξει νέα συμφωνητικά με τους ιδιώτες.
Εμείς δηλώνουμε ότι θα επιμείνουμε, δεν θα αφήσουμε σε ησυχία τους πολιτικούς εκφραστές του κεφαλαίου σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο. θα επιμείνουμε στην γραμμή της οργανωμένης ταξικής διεκδίκησης, της ταξικής αλληλεγγύης. Δεν επαιτούμε, δεν θα μπούμε στην στρούγκα των υποταγμένων.

Τελευταία ανανέωση ( 25.11.12 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Θάνος Μικρούτσικος και η Ρίτα Αντωνοπούλου στο Ρυθμό τα Σάββατα (1, 8, 15, 22) του Δεκεμβρίου PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.11.12

web_mikroutsikosΤα Σάββατα του Δεκέμβρη (1,8,15,22) ο Θάνος Μικρούτσικος επέλεξε την μουσική σκηνή Ρυθμός για να εμφανισθεί στην Αθήνα μαζί με τη Ρίτα Αντωνοπούλου.
Οι καλλιτέχνες ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους σε πόλεις της περιφέρειας με εντυπωσιακά αποτελέσματα και από πλευράς προσέλευσης αλλά και αποδοχής από το κοινό.
Η φόρμα φωνή και πιάνο δεν είναι μια φτωχή φόρμα όπως ίσως πιστεύουν κάποιοι. Απόδειξη αυτού είναι το γεγονός ότι και στο παρελθόν και στην εποχή μας μέγιστοι συνθέτες έγραψαν έργα και κύκλους τραγουδιών για φωνή και πιάνο. Όμως υπάρχει μια προϋπόθεση. Οι δυο εκτελεστές να μπορούν να αποδώσουν τα τραγούδια με ένα τρόπο που θα αναδεικνύει την ουσία τους και ταυτοχρόνως θα τα απογειώνει.
Άλλωστε αρκετά «φορτώσαμε το τραγούδι μας με στολίδια και το βαρύναμε...»
Και ο Θάνος ταυτισμένος με το πιάνο αλλά και η Ρίτα που διαθέτει ακρίβεια, πειθαρχία αλλά και πολύ σπουδαία σκηνική παρουσία μπορούν να αναδείξουν το μελωδικό, τον ρυθμικό, τον αρμονικό πλούτο που κάθε σπουδαίο τραγούδι διαθέτει.
Και βεβαίως παρόντες οι αυτοσχεδιασμοί του συνθέτη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ Τ.Α - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Σπύρου Τζόκα PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.11.12

spyros_tsokasΣυντονιστής Τμήματος Τ.Α Του  ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Μέλος δ.σ ΚΕΔΕ
   Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,
   Στις 3 Δεκεμβρίου 2012, συγκαλείται και πάλι  το Έκτακτο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο Κάραβελ,
προκειμένου οι αιρετοί της χώρας, να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την αντιμετώπιση των ραγδαίων εξελίξεων, που υποβαθμίζουν και απαξιώνουν τον συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο της Αυτοδιοίκησης και οδηγούν τους δήμους στην ολική κατάρρευση.
   Από την  Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 οι Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων της Ελλάδας, προχωρούν στη σύγκληση έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων των μελών τους,
προκειμένου να προσδιορίσουν τις θέσεις τους και τις προτάσεις τους, ενόψει του συνεδρίου της ΚΕΔΕ.
   Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στις 11.30 π.μ. η Π.Ε.Δ Αττικής συγκάλεσε έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της, στο Ξενοδοχείο «Τιτάνια». Μετά από τη συζήτηση αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δημοτικό Συμβούλιο για τη διαχείριση απορριμμάτων ζητά η Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.11.12
logo_kiphΠρόταση για την αποκεντρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων του δήμου είχε παρουσιάσει η Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης (Κι.Π.Η.) σε δημόσιο διάλογο, που είχε πραγματοποιήσει στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου την Κυριακή 21/10/2012. Η Κι.Π.Η. ζητά από τη δημοτική αρχή τη σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα τα απορρίμματα, ώστε να παρουσιαστεί η πρόταση της Κίνησης και να παρθεί μια απόφαση, αφού στην παρούσα οικονομική συγκυρία το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, εκτός από το περιβαλλοντικό, διογκώνει και το οικονομικό πρόβλημα. Μετά από την ανοιχτή συζήτηση, πάρθηκε μια κοινή απόφαση, την οποία υπέγραψαν διάφοροι φορείς, συλλογικότητες, πολίτες και δημοτικές παρατάξεις.  
Αναλυτικά η απόφαση: 
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 3706 - 3724 από 5882
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB